Създавне на профил на група или клуб

Помощ

За да регистрирате група или клуб е задължително да имате Google профил.

Регистрирай група
Регистрирай клуб

При създаването на профил има само 2 задължителни полета, които са отбелезани със звезда (*). Това са "Заглавие" и "Потребителско име". Важно е потребителското име да се състои само от латиница и цифри и да е например името на клуба/групата защото то ще бъде адреса на профила.

Изберайки "Град" потребителите ще могат да видят профила в когато са избрали техния град от менюто под календара. За момента избора е ограничен до най-големите областни градове, за да е лесна навигацията, но ако има интерес от конкретни градове ще ги добавим.

Снимките които качвате се качват направо във вашите Пикаса уеб албуми, където винаги са на ваше разположение и можете да ги споделяте навсякъде включително и в Google+.

Можете да обогатите вашият профил с аудио от SoundCloud и видео от YouTube. Просто поставете линк в съответното поле и на профила ще се появят аудио или видео плейър.

След като създадете профил на група или клуб ще можете да качвате събития без да чакате одобрение от администратор. За да излиза събитието в профила на Вашата група е необходимо да добавите името на групата в едно от полетата "групи". За да излиза събитието в профила на Вашия клуб е необходимо да името на клуба да се запише в полето "клуб". Важно е името да е изписано по абсолютно същия начин както в профила, вкл. главни и малки букви.

Вход
?
Контакт
Регистрирай група
Обяви събитие