Как се качват събития и се регистрират групи и клубове

Помощ

Koncerti.bg използва Google профили за авторизация. Не е необходимо да имате gmail за да имате Google профил. Ако нямате такъв си направете от тук, трябва само да впишете е-мейла си и да си изберете парола.

Koncerti.bg използва Picasa Web Albums за съхраняване на всички снимки от събития и на профилите. Вижте например профила в Picasa на администратора. Снимките, които добавяте към вашите събития или профила ви се качват автоматично в Picasa, като за всяко събитие се създава отделен албум със заглавие заглавието на събитието. В последствие могат да се добавят още снимки, включително снимки от самото събитие. Така вашите снимки остават съхранени във вашите Picasa албуми откъдето можете да ги споделяте, включително и в Google+.

Дори да нямате профил в Picasa пак можете да качвате събития, но ще имате ограничение при качване на изображения - ще можете да качите само флайър за събитието. За регистрация на клубове и групи профила в Picasa е задължителен с цел да можете да качвате повече снимки. Създайте профил в Picasa от тук, отнема минута.

Допълнителна информация:
Създавне на събитие
Създавне на профил на група или клуб

Вход
?
Контакт
Регистрирай група
Обяви събитие