Албума в Google+

Украинското рап дуо ТУЛИМ за първи път в България!

На 18.04.2015
06.03.2015,
Източник: Phat Bride Productions

След ударното начало на годината с няколко поредни събития, събрали на една сцена изпълнители от различни крайща на света, art-moving платформата Phat Bride Productions продължава да изненадва с идеите си. След първото от серията Блок партита с участието на легендарните Outlawz, на хоризонта се задават украинските рап чудовища Тулим, които ще покарят София на 18-ти април.


Групата е съставена от KyLЯ и RYLEZ, които започват своите занимания с музика от ранна възраст. Под името Тулим започват да се подвизават през 2008 година. До момента имат два издадени албума и редица интересни колаборации.


Заедно с тях идва DJ Igorskee, който е в топ 3 на диджейте в Украйна. Той ще направи демонстрация на своите умения с грамофоните, с което ще допринесе за хип хоп атмосферата.


Това ще е първото участие на групата на родна почва и се очаква да бъде запомнящо се. Освен Тулим и DJ Igorskee в концерта ще се включат и други артисти, които предстои да бъдат обявени. Билетите могат да бъдат закупени от всяка каса на Ticketlogic или на телефон 0887 333 112.

Следете събитието във Фейсбук -> https://www.facebook.com/events/1547933438817760/


Вход
?
Контакт
Регистрирай група
Обяви събитие