Албума в Google+

HMSU събира всички почитатели на Jungle музиката

Билетите за епичното събитие с 4 гости са почти разпродадени

На 28.03.2015 в 4 km Party Center
26.03.2015,
Източник: HMSU team

Една от най-мощните българска музикални организация - Hard Music and Sounds United [H.M.S.U], се завръща в Party Center 4km със специално събитие за ценителите на Jungle музиката. Мега-партито ще се проведе на 28-ми март под надслов Original Junglist, а програмата обещава да представи една разнообразна палитра от вокална музика, която да задоволи вкуса и на най-критичните меломани.

 

Събитието ще събере в Party Center 4km редица чуждестранни легенди и родни Jungle артисти. От Великобритания ще пристигне легендарният Kenny Ken, който вече над 25 години проправя път на един от най-позитивните стилове в електронната музика. Името му се е превърнало в нарицателно за качествена “Old-school” селекция и едва ли има много артисти с подобен принос към Jungle музиката. Заедно с него участие във вечерта ще запише и неговият сънародник - Navigator MC. Дългогодишните му участия в проекти като The Freеstylers, Asian Dub Foundation, Rawhill crew и много други са гарант за вокалните качества на едно от най-уважаваните МС-та на световната сцена. Освен тези двама титани са поканени и най-обичаните Норвежци у нас - Psychofreud и Tony Anthem - Future Prophecies, като освен индивидуални сетове, скандинавците ще представат и своя съвместен проект - Gunmen.

Българскoто участие на събитието също ще бъде на ниво. Jungle ветераните от ZionLionz Soundsystem: DJ Zion, Dub Constructor и Кappa Irie ще са приятната изненада в списъка с артисти. Освен тях ще чуем и изпълнение на специалиста в жанра - Yango. От страна на H.M.S.U ще чуем Jungle пионера Acidtrip, експериментатора EXo и представителите на легендарния лейбъл Formation Records - High Roll (Mocks & Konspirator).

 

Билетите за събитието са с ограничено количество. Пуснати са едва 1000, като първите 200 (на цена 15 лева) са напълно разпродадени. В момента са останали под 100 билета на цена от 20 лева, а след това и на място в Party Center 4km стойността им ще бъде 25 лв. Билети могат да се намерят в мрежата из цялата страна на EVENTIM.bg, както и в софийските места - Break Point Shop, 4:20 Shop и SOHO. Онлайн билети могат да бъдат закупени от TICKETLOGIC.bg

 

Facebook страница на събитието:
https://www.facebook.com/events/426673400822841/


Вход
?
Контакт
Регистрирай група
Обяви събитие