Албума в Google+

Група УИКЕДА се завръща на сцената!

На 30.04.2015 в Mixtape 5
С участитето на Уикеда, Нещо цветно
21.04.2015,
Източник: Организаторите

Club *MIXTAPE 5* представя дългоочаквания концерт на група УИКЕДА на 30 април 2015г.


Година след като бандата обяви края на своето съществуване, феновете отново ще имат възможността да посрещнат УИКЕДА в *MIXTAPE 5*!
В последния работен ден на април Ерол и компания ще излязат на сцената в голямата зала на клуба, за да изразходят всичката парти-енергия, събрана за времето, в което нямаха участия.

„Завръщането“ на УИКЕДА ще бъде истински празник. По този повод част от вечерта ще бъдат и младите пловдивски пънкари - НеЩо ЦвЕтНо, които ще подгреят публиката със зареждащото лайв изпълнение на своите авторски парчета.


В духа на приятните изненади, за събитието на 30 април ще има и „Случаен превоз“. Но това съвсем няма общо с пътища и автомобили. Това е работното заглавие на един чисто нов проект, зад който стоят двама познати софийски герои.


Underground реге-генераторът Selector Lazy Face & "I pressed play" селекторът на народа - DJ Onzy, познат още като Лъчо от Q-Check ще представят своя нов проект чрез „шарен сет с музика за ходене по тавана“, както сами уточниха.

Билети за събитието вече могат да бъдат закупени.

 

Събитието във Фейсбук -> https://www.facebook.com/events/1427683260866266/

 


Предварителна продажба: 8 лв.
В деня на събитието и на входа - 10 лв.

 

Търсете ги в мрежите на EVENTIM и в офлайн касите в: магазините на Orange, Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, билетен център НДК.

 

Директен линк за онлайн покупка: http://bit.ly/1Cg1nLq
Събитието е 18+


Вход
?
Контакт
Регистрирай група
Обяви събитие