Албума в Google+

Взривяващата нощ с B-Real, Xzibit и Demrick

13.09.2014, репортер: Валeнтина Минчева, снимка: Николай Иванов

За щастие, никой не успя да обезвреди бомбата, която „серийните убийци“ бяха заложили на 11 септември в клуб *Mixtape 5*. Станахме свидетели на новия проект The Serial Killers, обединяващ легендите на хип-хопа: B-Real & Julio G от Cypress Hill заедно с Xzibit и Demrick.


Датата на концерта се измести с един ден, тъй като B-Real реши да направи мини морско турне, което започна на 9-ти в клуб Oxygen в Слънчев бряг и приключи на 10-ти в Xtravaganza във Варна.


Видяхме и отблизо подгряващите герои от българския хип-хоп, които имаха задачата да нажежат достатъчно обстановката в клуба за взрива, който последва от появата на уест сайдтските рапъри на сцената. Нашенците бяха обичайните заподозряни на повечето такива концерти – Bobo, Jahmmi Youth, който беше единствен реге изпълнител заедно с Chibook (Sector S) и Atila ( Shano Crew). Изпяха най-силните си тракове, които нямаше как да не провокират публиката да избухне преди голямата експлозия. Момчетата от “Camp Sessions” също подкрепиха събитието.


Поредицата от „серийни убийства”, които извършиха на сцената трите щатски легенди, причиниха рязко нахлуване на адреналин в кръвта ни. Бързо презаредихме батериите след появата им на арената. Феновете на B-Real от Cypress Hill, заедно с Xzibit и Demrick бяха количествени и най-вече качествени. В *Mixtape 5* беше фул макс от хора, дошли от цяла България, за да чуят истинския west coast hip hop, който представиха чуждестранните изпълнители.
Мозъците ни в един момент изключиха: “Insane in da membrane, insane in da brain” – ОТКАЧИХМЕ тотално.

 

Сблъсъците, пред които ни изправиха любимите ни рапъри, бяха изключително тежки за понасяне: „Dr. Greenthumb”, “Illusions”, “I wanna get high””, “Tequila sunrise”, “How I could just kill a man” и много други. Зелената магия се разнасяше навсякъде сред публиката, кaтo се движеше бавно, но славно към B-Real, както винаги с черните си очила, Mr. X и чаровния Demrick. Трябва да отбележим, че симпатичните им тигански шапки, също не останаха незабелязани от публиката. Докато видимо се наслаждаваха на вълшебствата, ни представяха поредния хит - „Hits from the bong”. Xzibit пък, изпълни един от най-известните си силни записи – “X”, на който задълже всички кръстосваха ръце над главите, за да покажат респект към изпълнителя. Dj Julio G се справяше зверски добре зад пулта, неслучайно той е и небезизвестният DJ на вечната хип-хоп банда „Cypress Hill”.


Неочаквно триото избухна с лириките от песента „Dr. Greenthumb”. Подскачайки, бутайки се, пробивайки си път, всички ясно осъзнавахме какво ни причиняват щатските смъкнати зверове. Затова можехте да видите хорица, които обикаляха от всички възможни страни пред сцената, за да видят всеки един нейн ъгъл, който показваше различни страни на интересните лица на изпълнителите. Замесените в рапърската игра на убийците бяха с приповдигнато настроение, и това се хареса на хип-хоп маниаците, които редяха безпощадно пред микрофона. Да не забравяме и за трака на B-Real и Demrick – “Angel come calling”, която също беше доста здрав.


През цялото време си мислихме как сме били свидетели на много такива концерти, посветени на световния рап. Но този се отличи несъмнено от всички останали, това, което се случи снощи беше наистина грандиозно, без да преувеличаваме. Атмосферата, обстановката, публиката, мястото, артистите всичко беше ВЗРИВООПАСНО. След машината на рапа, в която влязохме веднъж, разбрахме, че оттам няма излизане.

 

Затова повечето фенове след концерта се запътиха към афтъра, който се състоя в „Sugar”. Там подучухме, че се е развихрило и накрая приключило цялото шоу за септемврийската, запомняща се нощ. Някой от зарибените наскоро споделиха, че не могат да си съберат мислите и главата. Нищо, така ще ни бъде още няколко дни, докато осъзнаваме, че мощното west side присъствие на B-Real, легендатата от “Cypress Hill”, Mr. X – Xzibit и не напоследно място Demrick, ни разтърси приятно из основи.

 


Вход
?
Контакт
Регистрирай група
Обяви събитие