Албума в Google+

HITO / Japan – live in Sofia

На 02.04.2016 в FABRICA 126
26.03.2016, Delyan Spasov

В опит да преплете индустриална архитектура от 30те с модерно звучене, Фабрика 126 посреща Японската сензация ХИТО на 2ри април, събота. Мястото е „Мария Луиза“ №126 и е в непосредствена близост до метро станция, автобусна спирка на линия 77 и трамвайни линии 1,2 и 16.

 

Организаторите са предвидили тематичен бар с японско меню включващо набор от коктейли и безалкохолни напитки от близкия изток, както и познатото на всички Саке. Грим, декор, костюми и мултимедия ще пренесат гостите в страната на изгряващото слънце.

 

Хито е DJ от берлинската сцена, който предпочита звука на винила и е популярен с уникалния си стил и харизма. Известна е най-вече като резидент на поредицата събития ENTER. На Ричи Хоутин и към момента е едно от най-любопитните имена в електронната музика.

 

Приносът и към изданието “ENTER.IBIZA 2013”, комбиниран със серия от стримове в канала на ENTER. подсигуриха място на ХИТО в листата за Северно Американското турне на Хоутин по-рано тази година. Седмицата преди участието си в София, японката има дати във FABRIC Лондон и WATERGATE, Берлин.

 

Връзката на местна почва е платформата Terra Music, която стои зад някои от по-интересните събития през последните месеци. Ако ви влече индустриалната атмосфера на Фабрика 126 и новите течения в електронната сцена, вашето място е на оказания адрес в 23:00 часа.

 

Можете да закупите своя билет в мрежата на ticketlogic.bg и eventim.bg, както и в Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, НДК, ПИКАДИЛИ, ТЕХНОМАРКЕТ, ТЕХНОПОЛИС, BOOKTRADING и FAST PAY. Пред-продажбата е на цена от 15лв., а тези от вас, които предпочитат на място, ще трябва да платят по 20 лв.


Вход
?
Контакт
Регистрирай група
Обяви събитие