Албума в Google+

Jaya the Cat и голямото им завръщане в България

в "Маймунарника"
08.07.2015, Валентина Минчева
Източник: Koncerti.bg

  Йо, хо-хо и и една бутилка ром като начало...


  Връщаме се с нови летни сили на репортерската площадка, за да ви разкажем за музикалните красоти, на които ставаме свидетели през топлия ни месец юли.


  Веднага ви изтрелваме към дивото пространство, директно излъчено от гъстата джунгла на "Маймунарника". Мистичната дата е 2 юли, а часът - няма значение, защото накарахме часовниците ни да спрат да тиктакат. И така, лудите зверове бяха пуснати на свобода за неопределено време, за да пощуреят, преди обратно да се върнат в техните клетки!


  Поводът отново беше прекрасен за ненормалната ни нечовешка сбирка, ако не се досещате, ще ви подскажем ...


  Музикалните бандити, дошли чак от Бостън (САЩ), за да покажат уважението си към българската публика - Jaya the Cat за поредна година решиха да се върнат на нашата сцена. Техният стил, както вече казахме в предишната ни статия от предната година, е яка мешавица - реге, ска, рок и пънк и определено им се получава доста добре. Имат много фенове из цял свят, както и тук в нашата скромна страна. Миналите им лайфове у нас бяха в София, Варна и Пловдив, и откровенно можем да ви споделим, че бяха разбиващи!


  Тази година на 2 юли  настроението в "Маймунарника" отново беше на 6 плюс като бая народ се скупчиха по-близо до сцената, където стояха американските ни идоли. Техните едноименни парчета бяха по-тонизиращи от кафе и кола с черен чай. Адреналинът се се разнасяше из топлия въздух, а ние го вдишвахме с пълни гърди. Чухме най-силните им песни, всеизвестни за феновете: "Closing time", "Here come the drums", "Unconditional love", "Goodmorning", "Hello hangover" и др. На повечето от тяг, няма как да скрием, че се прочувствахме, усещайки вайбовете от живото им изпълнение. Вокалистът беше с ризка, черна шапка, голяма брада и тъмни очила - типично в негов стил се появява винаги в този вид на музикалната арена. Раздаващ се зад микрофона, леко клатукащ се (нищо необичайно за Джеф Лагадек) и приятно усмихнат. Какво повече да ви обясняваме - мега свежият концерт! Нямаме търпение отново да се радваме на енергията на Jaya the Cat, надяваме се още тази година, а може би най-късно следващата, така че пичове и мацки - stay tooned!

  


  Ай, ставаме и се махаме, но само за малко!


  Със здраве! Желаем ви чудно морско лято, а - и не забравяйте да пийвате повече разхладителни напитки!

 


Вход
?
Контакт
Регистрирай група
Обяви събитие