Албума в Google+

BIG BIG SUMMER REGGAE vol.12

ONE LOVE, ONE HEART, ONE DESTINY! DO IT JAH!

На 11.07.2015 в Маймунарника
С участитето на The Sensimillianz, NRG D & The Majestic, One Soul, The Rebelites
03.07.2015, Zionlionz Soundsystem
Източник: Zionlionz Soundsystem

Ние, от Zionlionz Soundsystem, смятаме, че добрите неща е естествено да се превръщат в традиция.Това със сигурност е валидно за нашето първо и най-масивно събитие, провеждано под открито небе – THE BIG BIG SUMMER REGGAE. Тази година "музикалното преживяване в света на регето, денсхола, дъб и джънгъл музиката", което стана наш обединяващ и пилотен проект (през далечната 2004), става на цели 12 години!

 

В настоящето издание отново ще наблегнем на живите групи от света на БГ РЕГЕТО като ви представим селекция от напълно нови, както и вече утвърдени проекти. The Sensimillianz, NRG D & The Majestics, One Soul и разбира се, The Rebelites! Няма как да пропуснем и една новооформяща се бойна единица с мултикултурно ядро – Zionlionz Party Machine, в която участие взимат селекторите на Организацията + изключителни вокални таланти, събрани от няколко континента. Ще имаме и гост селектори от Варна и Истанбул! Програмата започва в събота от 15:00 и ама хич не е за пропускане, особено при положение, че входът е свободен!

 

Изказваме своите благодарности към основните ни партньорите от Vulsima, Kombucha Life и разбира се клуб Маймунарника! Всичко започна на същото място преди 12 години. Тогава табелата на заведението имаше друго име, но реално това винаги си е бил добрият стар Маймунарник под звездите над софийската Борисова градина на Свободата!

 

Много сме щастливи, че отново в духа на традицията ще отпразнуваме поредното ГОЛЯМО РЕГЕ събитие на България заедно с много родни и международни артисти! Нямаме намерение да спираме с това начинание за нищо на света и се надяваме отново да се съберем ЗАЕДНО под звуците на реге, рага, дъб и джънгъл музиката! Очакваме ви!


Вход
?
Контакт
Регистрирай група
Обяви събитие