Албума в Google+

THE OUTLAWZ in Люлин!

Групата на легендарния 2pac ще се развихри в западния квартал на София на 28 март!

На 28.03.2015 в Phat Bride Concert Hall
11.03.2015,
Източник: Phat Bride Productions

В първите два месеца на новата година art-moving платформата Phat Bride Productions представи цели три събития с разнообразни стил и концепция. Дори само това е достатъчно да привлече вниманието към настоящата им и предстояща работа.

 

Следващият проект също не е никак лишен от идейност. Това е първото от серия Блок партита. То ще се състои в столичния квартал Люлин. Идеята е културно развитие на крайните квартали.

 

Артистите за събитията ще бъдат съобразени с кварталните предпочитания. Съвсем логично в западната част на София идват представители на западния бряг. Това са, не кои да е, а групата на легендарния 2pac – The Outlawz. Те остават най-известни покрай работата си с големия изпълнител. Но бандата продължава да издава самостоятелни и солови проекти, вече близо двадесет години след смъртта му.

 

Първоначално групата се подвизава под името Dramacydal, за кратко като Outlawz Immortalz, но в крайна сметка остава само Outlawz. Съставът също търпи редица промени. В момента в него влизат Young Noble, E.D.I. и Hussein Fatal, които очакваме, за да открият новата инициатива на креативните Phat Bride.

 

За местната подгрявка се издирват люлински рапъри, тъй като това е част от

концепцията на Блок партитата. Те ще бъдат обявени съвсем скоро. Билетите могат да бъдат закупени от всяка каса на Ticketlogic или на телефон 0887 333 112.

Следете събитието във Фейсбук -> https://www.facebook.com/events/1563116293932604/


Вход
?
Контакт
Регистрирай група
Обяви събитие