NASEKOMIX на Vola Open Air през 2015!

На 24-ти и 25-ти юли, на връх Околчица във Врачански Балкан ще се проведе 5-то издание на фествала!

в Врачански Балкан
04.06.2015,
Източник: Организаторите

На 24-ти и 25-ти юли, на връх Околчица във Врачански Балкан ще се проведе 5-то издание на фествала!

Голямата новина тази година е, че Vola Open Air бе признат от международното жури на EFFE и е носител на приза „Европейски фестивал“ част от проект „Европа за фестивалите. Фестивалите за Европа“ (ЕФФЕ).

 

 

Концертът на Насекомикс ще представи новия албум "Гиганти и джуджета".


Албумът е посветен на невидимия свят - извън нас и вътре в нас, връзката ни с природата - външната и вътрешната и естествената ни реакция като музиканти - да превърнем това в музика. Мисията на албума е да събужда любовта към живота и естествения стремеж към съзидателност на хората, особено в тревожните времена, в които живеем. За звукозаписа на вокалите е използвана естествената акустика на чудните места на България. Подхода е да се излезе от стерилната среда, песните да са непосредствени и истинни. Състоянието на тези специални места да се съхрани в изпълнението, да бъде усетена България.
Насекомикс стават популярни покрай участието си във филма "Източни пиеси" на Камен Калев, който печели много награди на световни кино-фестивали.

 

 

Първият албум "Adam's Bushes Eva's Deep" на Насекомикс става най-продаваната музика в България за 2010 година и е българското предложение за алтернативна музика за наградите Грами.

 

Официален сайт на фестивала -> http://volaopenair.com/

Следете събитието във Фейсбук -> https://www.facebook.com/VolaOpenAirFestival

 

 


Вход
?
Контакт
Регистрирай група
Обяви събитие