Албума в Google+

Вечерта на трима рап „психопата” и тяхната армия

в Mixtape 5
03.03.2015, Валентина Минчева

  Йо, как е хавата?


  Завръщаме се с пълни бойни сили, за да ви залеем здраво с поредната доза рап!


  Ако не сте го очаквали, ще ви кажем само – очаквайте неочакваното!


  За това ще ви сервираме на тепсия най-пикантните блюда, които ни поднесоха хип-хоп изпълнителите на 27-ми февруари в Микстейп 5. Очевидно организаторът – Phat Bride Productions обича да похапва лютичко и не си и поплюва, когато кани чуждестранни артисти, които взривяват софийските клубове.


  Ще започнем с малко мрънкане – НОЩТА БЕШЕ ТЕЖКА! Предполагам поне за повечето от нас, добре че приключи по-рано, иначе пак щяхме да пием до ранни зори. Не че сме си поставили ограничения колко бири да погълнем докато слушаме пичагите от Sofia Finest. Dj Wing разцепи зад пулта със смазващи рап тракове, но това е нещо обичайно за феновете. Вече бяхме добре загряли, така че, когато се появиха дзверовете - Жлъч и Гена, се усмихнахме широко. Тъй като ни затрупват напоследък с доста нови парчета, няма да ви споделяме точно кои чухме, защото всичките бяха добри! Който не е дошъл, е изпуснал! И толкоз.


  Започнахме лека полека да избухваме. На сцената се изсипаха и онея пичагите, абе фарските бе! Лудаците надъхваха публиката си, както винаги, а нашите умове отново полетяха нанякъде с любими хип-хоп мелодии – „Flying minds”, „Ганджа дай”, „На метри от земята”. Евалата на “FARS”.


  След тях искрено се забавлявахме със симпатичният изпълнител от Канада – Tragic от Philly Moves. С бялата си блузка и ентусиазираното му леко пийнало рапиране, определено успя да грабне вниманието на публиката. Брао момче!


  Този път ще сме по-кратки, но ясни с това, което се опитваме да ви кажем! И, ето, както си дивяхме около сцената, тримата типове от “Swollen members” изскочиха на рап арената. Един зад контролерите, вторият раста сладур, а третият яко нашарен. Такава една колоритна картинка се заформи в Микстейп 5 миналият петък. Феновете яко дигнаха адреналина и започнаха да скачат като обезумяли маймуни в клетка. Ако не вярвате, че може да има пого на хип-хоп концерт, значи много сте се излъгали! Маниаците изпяха много силови записи: „Fear”, “Night vision”, “Brand new day”, „Inception”, “Pressure” и други трясъци. Най-ударният момент на вечерта си беше живият фрийстал. Прекрасният мургав канадец се наигра доволно с микрофона, докато на нас не ни се вярваше... Бързите речитативи ни объркаха мозъка. Имаше силна връзка между изпълнители и публика, с две думи – онзи момент, в който просто превърташ за няколко часа. Тримата психопата от “Swollen members” заредиха положително за доста дълго време тяхната армия, която всъщност бяхме ние. Незабрими мигове!!!


  Още веднъж много респект за Жорката, който всеки път се забърква с едни много силни чуждестранни хип-хоп артисти. Смело давай напред!

 

   Аааайт?

 


Вход
?
Контакт
Регистрирай група
Обяви събитие