Албума в Google+

Ексклузивно интервю с Reverie дни преди концерта й в България

20.10.2014, репортер: Валeнтина Минчева

За да нагорещим достатъчно обстановката покрай бъдещия концерт на Ревери в България, решихме да разбудим предварително рапърския ви дух и спретнахме едно интервю с мацката от Лос Анджелис, САЩ. Датата е 24-ти, мястото – „Микстейп 5”, каним ви на нейното лайф шоу, за да избухваме качествено, както си трябва! Подготвяйте тиганските шапки, смъкнатите панталони и широките блузи, защото Ревери идва за взривяща нощ, която ще бъде паметна в историята на хип-хопа! Сега се потопете в нейния „ъндъргаунд” свят:


 

Как се запали по хип-хопа и кога реши, че искаш да ставаш изпълнител?
- Винаги съм слушала хип-хоп, още откакто бях съвсем малка. Имам спомени от детската градина от мои приятели: как се разхождам напред-назад из училищния двор, пеейки BIGGY, & PAC & Mase. Всъщност не съм решила да ставам хип-хоп изпълнител, нещата просто се случиха. Не спирах да работя върху моята музика. През годините се отвориха няколко врати за мен, така че планът бе да се работи изключително здраво. Аз съм обсебена от това, което правя. Работохоличка съм.


В България имаш голяма публика, какво може да очаква тя от теб на бъдещия концерт на 24-ти октомври в „Микстейп 5”?
- Искам България да е готова да се забавлява и да се отпусне. Това е най-важното нещо за мен – хората, които ме подкрепят, да си изкарат чудесно, така че да не съжаляват за парите, които са дали за концерта. Винаги съм давала всичко от себе си на лайфовете, за да мога да покрия очакванията на феновете за успешно шоу, готино сценично присъствие, взаимодействие с публиката, както и добър контрол на дишане. “Just have a good fucking time that we will both, the crowd & I, remember forever.” Също така е много важно да изпълня всичките си хитови парчета.


Ще има ли изненади за хората, които обожават твоя хип-хоп?
- Мисля, че моят лайф ще ги издуха здраво нанякъде. На повечето фенове така им действа.


Ти представяш себе си и музиката си по-скоро в „ъндърграунд” средите. Как определяш своя стил на хип-хоп сцената?
- Най-добрият, ха-ха, шегувам се. По-скоро бих казала, че моят хип-хоп предимно е автобиографичен.


След концерта, би ли искала да останеш в България, за да пообиколиш малко?
- Щеше ми се да можех по-дълго да се кефя на престоя си тук, защото това ще бъде първият ми път във вашата страна. Графикът ни не ни позволява много свободно време, за това рядко можем да останем в някои градове, различни от тези, насрочени за концерт. Харесва ми да правя лайфове, за това всъщност съм тук.


Слушала си някога български рап? Би ли искала да се запознаеш с някои изпълнители и да направите заедно парче?
- Честно казано, не съм слушала. Препоръчай ми някое “dope stuff”, за да го чуя. С удоволствие бих го направила. Да, определено бих работила с хората, които ще срещна там.


Ще ти препоръчаме няколко артиста, които в момента правят качествена музика, когато се видим на живо на 24-ти в „Миксейп 5”!
Според теб важно ли е един артист да има предизвикателна визия, за да успява на хип-хоп сцената?
- Аз определено имам силната воля и дисциплина, за да стана успешен изпълнител във всички аспекти на хип-хоп сцената. В момента имам огромна база, изградена от фенове, които обичам и не бих ги заменила за нищо на света, за това и пътувам като луда по турнета.


От какво имаш нужда точно сега, в този момент?
- Единственото нещо, от което имам нужда сега, е малко кеш, ха-ха. Всъщност не изкарвам много пари, но на мен ми се плаща по друг начин, по който парите никога не биха могли. Помагам на света, спасявам живота на хората, била съм на места по света, където преди никога не бих отишла.. Това „заплащане” е напълно достатъчно за мен в момента.


Ще ни изпълниш ли някои нови твои записи, които не сме не чували до сега?
- Не мисля, че ще представя нещо, което още не е реализирано – най-вече, защото времето за едно лайф шоу е ограничено. Затова предпочитам да изпълня най-известните ми парчета, които хората очакват да чуят най-много. Може би някой друг път!


Благодарим ти много за това заинтригуващо интервю, ще се видим с теб скоро – на 24-ти октомври в „Микстейп 5”, когато ще направим едно видео интервю с в бекстейджа. Очакваме го с нетърпение. Поздрави от екипа на koncerti.bg.


- Жестоко, благодаря ви и аз, до скоро!

 


Вход
?
Контакт
Регистрирай група
Обяви събитие