Албума в Google+

БЕГЛИКА ще се сбъдне и през 2015 г.

Остават броени дни до приключване на продажбата на промо билети за фестивала, който провокира към сътворение, игра и себеотдаване

12.01.2015, организаторите

БЕГЛИКА 2015 ще се състои през месец август тази година, за да потопи хиляди в съ-сътворяването на общ ритъм и да породи хармонично общуване с природата. Седмото издание на фестивала обещава да предложи на съмишлениците си още повече музикални предизвикателства, форуми и уъркшопи.

 

Със самото си създаване през 2008 г., Беглика Фест се превърна в изявлението на едно цяло поколение на нуждата от нови ценности - отговорно отношение към природата, нов подход към образованието и гражданското участие. БЕГЛИКА 2015 продължава тази традиция и е посветена на един нов свят, който преосмисля, надгражда и включва всички в своето съ-творяване: облак от граждански, творчески и визионерски потенциал, способен да роди нови вселени. И всеки участник носи своите съзвездия в тази вселена. Ето това е духът на БЕГЛИКА.

 

В края на август 2015 г. той ще оживее на брега на язовир Голям Беглик в местността Батлъбоаз, Западните Родопи, заедно с добре познатото си музикално влечение към необикновените културни и жанрови комбинации, за които често се говори като за джипси пънк, болкън бийтс, уърлд етно фюжън и др. Отличителна черта на феста е и обединението на множество философски движения и каузи, както и творчески и спортни дейности, включително улични артисти и цирково изкуство, йога и медитация, психодрама и плейбек театър, акробатичен театър, разходки по въжена градина, както и слаклайн, конна езда, каякинг, айлякинг и много др.

 

До 15-ти януари са в продажба и промоционални билети за всички дни на БЕГЛИКА 2015 на цена от 30 лв., които могат да бъдат закупен през мрежата на TicketLogic.bg: http://www.beglika.ticketlogic.bg/

 

Линкове:
https://www.facebook.com/beglikafreefest
https://www.facebook.com/events/764714906942228/

http://vimeo.com/106664845, автор: Chexigo

https://www.youtube.com/watch?v=sKGK7iUn434, благодарение на Pulse Studio


Вход
?
Контакт
Регистрирай група
Обяви събитие