Албума в Google+

Официалното Afterparty след концерта на Selah Sue на 14-ти май, ще се състои в столичния клуб *Mixtape 5*!

След вдъхновяващото живо изпълнение на белгийката, всички фенове ще могат да удължат приятното си прекарване на официалното afterparty, което ще започне веднага след концерта в клуб *Mixtape 5*!

На 14.05.2015 в Mixtape 5
17.04.2015,
Източник: EventEase

На 14-ти май, след дългоочаквания концерт в зала „Универсиада“ на очарователната Selah Sue във връзка с представянето на новия й албум Reason, всички фенове ще могат да продължат музикалните си вълнения на организираното официално afterparty в столичния клуб *Mixtape 5*!

 

Началният час е 22:00 часа, а специален гост за вечерта ще бъде диджей Досю Амуджев от Groovy Sessions Radio Show, който ще запази соул, фънк и ню джаз атмосферата за всички присъстващи.

 

Феновете, които имат билети за на концерта на Selah Sue могат да посетят напълно безплатно официалното afterpary в *MIXTAPE 5*. За останалите – входът е 5 лв. (само на място).

 

Следете събитието на официалното afterparty на: https://www.facebook.com/events/892680437471114/

 

В момента талантливата белгийка обикаля с музикалната си рожба Reason на европейско турне, като натовареният й график включва концерт в различен град всяка вечер. Предстоят обиколка на Франция и Италия, след което Selah Sue поема към източна Европа, когато ще посети и София на 14-ти май за радост на всички фенове, които я очакват с вълнение.

 

Билети “РАННО ПИЛЕ”: 40 лв. /категория правостоящи/ само в магазин „Яко“ ул. Граф Игнатиев 43 / или с резервация на тел. 0886 33 33 67

Онлайн и стандартни билети: 45 лв. /категория правостоящи/ в мрежата на Eventim.bg /Пикадили, Техномаркет, ОМВ и др./ Седящи места в централните сектори B и C са на цени 60 лв.

Местата във VIP ложата на зала „Универсиада“ са 65 лв.

 

Следете събитието на:
https://www.facebook.com/events/412166125624896/


******************************************************************************
Selah Sue Official Facebook Page:
https://www.facebook.com/SelahSue
Selah Sue Official YouTube Channel:
https://www.youtube.com/channel/UCWfv392tJM2LGc6KQrOZklQ
Selah Sue Official Website:
http://www.selahsue.com/


Вход
?
Контакт
Регистрирай група
Обяви събитие