Албума в Google+

Шарена музикална програма по време на София Филм Фест 2015

Party ZoO програмата включва Jeremy?, Top Stoppers и Swing Revival Collective

в Matti D
05.03.2015,
Източник: София Филм Фест

Цяла седмица, между 6-ти и 12-ти март, всички мело и киномани ще слушат 1000 names, Jeremy?, The Top Stoppers, Acoustic Corporation, LaText, Mr Morski и Swing Revival Collective на живо. Музикалната програма на София Филм Фест Party ZoO по традиция ще се проведе в Matti D. Началният час на всички събития е 22 ч., с изключение на суинг купона на 12-ти март, който ще се завихри още от 21 ч.


Откриващото парти в петък е подчинено на двамата диджеи от 1000 names, които не се спират пред нищо, за да забъркват хип хоп с електронни ритми. Нико (99 Mistakes) и Марго (Casio Blaster) самоопределят стила си като „turn the lights out home kind of clap“ и карат феновете да ръкопляскат на музикално-филмотечна вълна на 6-ти март.


Следващата тематична вечер (7-ми март) не задава въпроси, а категорично „черпи“ посетителите на Matti D с Jeremy?. След успеха на видеото им Fake Fruit вече Ерсин Мустафов, Ташо Колев, Росен Ватев и Емо Бонев категорично си завоюваха прозвището на една от най-перспективните алтернативни български банди.


Освен тях, няма как любителите на качествен хип хоп да пропуснат опияняващия глас на Yoko от The Top Stoppers, които забиват в Matti D на 8-ми март. От 2012 г. насам Piro, Yoko, Feel и Wosh не признават граници в стила си и вдигат високо ръцете на хип хоп феновете (и не само).


В понеделник, на 9-ти март, Party ZoO продължава с пълен заряд от фънк, суинг и етно благодарение на Acoustic Corporation. Шестимата музиканти, чието турне е в разгара си, предлагат акустични пътешествия, закачлива брас секция и грууви бас линии, съчетани с еклектични барабани.


Пътуването из дебрите на музикалната програма на София Филм Фест включва романтиката на LaText и непринудеността на Миро Морски. На 10-ти март Елена Пенева, Петър Чухов, Иван С. Вълев и Гриша Маникатов от LaText обстрелват пак с неподправена рок поезия. На 11-ти март пък Mr Morski and The Amateurs ще дадат да се разбере, че техните октави и китари се чуват далеч отвъд софийското равно поле.


За финал Party ZoO раздвижва всички party animals със Swing Revival Collective на 12-ти март. Съставните части на машината са седем музиканти, които не жалят феновете на суинга, а принуждават всички да танцуват.
Входът за „зоологическата музикална градина“ във Фестивалния център Matti D е свободен за всички киномани, които представят билет, акредитация или покана за Sofia International Film Fest.

 

 

SOFIA INTERNATIONAL FILM FEST 2015 PARTY ZOO ПРОГРАМА


06/03 - 1000 names
07/03 - Jeremy?
08/03 - Top Stoppers
09/03 - Acoustic Corporation
10/03 - LaText
11/03 – Mr Morski and The Amateurs
12/03 - Swing Revival Collection

 


FB event: https://www.facebook.com/events/1080760645274495

 

------------------------------------------------------------------------------------------------


Допълнителна информация за групите:


1000 names -> https://www.facebook.com/pages/1000-names/50165896824?fref=ts
Jeremy? -> https://www.facebook.com/jeremyband?fref=ts
The Top Stoppers -> https://www.facebook.com/thetopstoppers?fref=ts
Acoustic Corporation -> https://www.facebook.com/AcousticCorporation?fref=ts
LaText -> http://latext.eu/bg/home/
Miro Morski -> http://topartists.bg/artisti/django-ze-miro-morski
Swing Revival Collective -> https://www.facebook.com/SwingRevivalCollective/


Вход
?
Контакт
Регистрирай група
Обяви събитие