Selah Sue кани лично българските си фенове на среща на живо с нея на 14-ти май в Зала „Универсиада“!

Невероятната белгийка пристига с лайв банда и екип от 15 човека в София след броени дни!

На 14.05.2015 в зала Универсиада
12.05.2015,
Източник: EventEase

Очарователната белгийка и нейният екип пристигат с два тур буса и тир, пълен със специална техника за шоуто още в ранните сутрешни часове на 14-ти май. Специално изработена завеса, осветление и аналогови озвучителни пултове ще бъдат монтирани на сцената на столичната зала „Универсиада“, за да могат българските фенове да се насладят на невероятната Selah Sue и нейното лайв шоу в пълния им блясък.


Вратите отварят в 19:30 часа, като пръв на сцената ще излезе любимият представител от българската сцена – Ramsey Hercules от Boogie.FM. Той ще подготви всички фенове за шоуто, което ги очаква със селекцията си от преработени и оригинални версии на фънк, соул и дъб парчета, както и с типичните за него свежи импровизации на саксофон.
След него ще се появи дългоочакваната Selah Sue, за да потопи българските си фенове в нейното емоционално живо представяне на последния си албум Reason!

 

Вдъхновяващата Selah записа специален личен поздрав за българските си фенове, с който ги кани да се срещнат на живо с нея на 14-ти май в зала „Универсиада!“
Видео поканата може да видите тук: https://www.youtube.com/watch?v=5q1SExdO-SA

 

Selah Sue ще гостува за пръв път в София, заедно с бандата си, с която в момента обикалят на мащабно турне и завладяват музикалните фенове с най-новата си музикална рожба – новоиздаденият албум Reason.

В основата на бандата стоят 4-ма професионални музиканти, които отдадено и с внимание към детайла движат заедно музикалния проект-сензация “Selah Sue”. Зад синтезатора стои белгиецът Joachim Saerens, наред с Erik Rademakers (бас), Yannick Werther (китара) и Jordi Guenes (барабани). Selah Sue споделя, че усеща бандата си като нещо повече от семейство и не си представя да продължи музикалната си кариера без тях.

 

5-мата действително създават една особено звучна сплав, която те кара да настръхваш при появата си на сцена.

 

Веднага след дългоочаквания концерт на очарователната Selah Sue в зала „Универсиада“ всички фенове ще могат да продължат музикалните си вълнения на организираното официално afterparty в столичния клуб *Mixtape 5*! Началният час е 22:30 часа, а специален гост за вечерта ще бъде диджей Досю Амуджев от Groovy Sessions Radio Show, който ще запази соул, фънк и ню джаз атмосферата за всички присъстващи.

 

Всички фенове, които са си закупили билет за концерта на Selah Sue ще могат да посетят безплатно afterparty-то!

 

 

Билети “РАННО ПИЛЕ”: 40 лв. /категория правостоящи/ само в магазин „Яко“ ул. Граф Игнатиев 43 / или с резервация на тел. 0886 33 33 67

Онлайн и стандартни билети: 45 лв. /категория правостоящи/ в мрежата на Eventim.bg /Пикадили, Техномаркет, ОМВ и др./ Седящи места в централните сектори B и C са на цени 60 лв.

Местата във VIP ложата на зала „Универсиада“ са 65 лв.

 

Следете събитието на:
https://www.facebook.com/events/412166125624896/


*****************************************************************************


Selah Sue Official Facebook Page:
https://www.facebook.com/SelahSue
Selah Sue Official YouTube Channel:
https://www.youtube.com/channel/UCWfv392tJM2LGc6KQrOZklQ
Selah Sue Official Website:
http://www.selahsue.com/


Вход
?
Контакт
Регистрирай група
Обяви събитие