Албума в Google+

МАСТИЛО с концерт в СОФИЯ ЛАЙВ КЛУБ

На 24.01.2015 в Sofia Live Club
С участитето на Мастило
19.01.2015, Организаторите

На 24 януари в Sofia Live Club Мастило ще започнат годината с култов лайв. На сцената освен музикантите от бандата ще се качат и изпълнителите от MastiloMusic – бандата NI.co, рапърът Liter Jack и Албена Танева.
Новите лица на лейбъла MastiloMusic ще нагреят сцената с новите си взривяващи авторски парчета, а Мастило ще представят нови версии на вече утвърдените си хитове. Феновете на българската поп-музика ще чуят „В Двореца Съм Сама”, „Моите Кафеви Очи”, „Памуковите Облаци”, а от група NI.co вече познатите „Реалност Ли Си”, „Довиждане” и „Някой”. Момчета ще забият и най-новата си песен, която отново е в компанията на Liter Jack – „На Ръба”.


MastiloMusic е новият лейбъл на Вики и Десо от група Мастило, който те създадоха през изминалата година. Двамата музиканти подават ръка на нови лица в българската музика и се опитват да изградят нов облик на модерната вълна в нея. Вики, Десо и компания творят в новосъздаденото си студио, където създават бъдещите хитове на бандата.


На 24 януари, Мастило ще зарадват своите фенове и с парчета, които отдавна не са звучали на живо в техните концерти през годините. Това ще бъде техният специален подарък за най-верните им фенове, които ще се срещнат с тях в Sofia Live Club.


Повече информация тук:
https://www.facebook.com/events/771427672927288/
https://www.facebook.com/pages/SOFIA-LIVE-CLUB/106829925995?fref=ts


Вход
?
Контакт
Регистрирай група
Обяви събитие