Албума в Google+

Douglas Dare подгрява FINK

Англичанинът излиза на сцената на Sofia Live Club като част от турнетo Hard Believer

На 02.02.2015 в Sofia Live Club
14.01.2015, Организаторите

В началото на следващия месец, 2 февруари, Sofia Live Club става официална спирка oт европейското турне Hard Believer на британския изпълнител FINK. Пред българската публика Fin Greenall ще свири заедно с Tim Thornton (барабани и китара) и Guy Whittaker (бас китара). Преди да приковат вниманието ни с хипнотичната си музика, на сцената на столичния клуб ще се качи и многообещаващият млад артист DOUGLAS DARE.

 

Като певец и текстописец, в DOUGLAS DARE се крие огромен талант, който мигновено печели вниманието на публиката и често бива сравняван с артисти като James Blake и Thom Yorke. Не е случаен и фактът, че именно FINK го прави част от турнето си. Характерните мрачни, но елегантно поднесени звуци, Douglas допълва с приковаващия си глас и интензивни пиано акорди. Ето защо и музиката му бързо грабва лондонския индилейбъл Erased Tapes и той записва дебютния си албум, озаглавен Whelm (май 2014). Именно парчета от него ще чуем на 2 февруари.

 

След прочувственото изпълнение на Douglas ще се потопим и в едно много лично и интимно акустично, музикално преживяване с FINK. Меланхолични и същевременно агресивни, песните от албума Hard Believer се открояват с тихо интро, прерастващо в интензивна вълна от хипнотични звуци. Всяко парче е умела смесица от фолк, блус и инди рок, дълбок и прочувствен текст, който непринудено затваря кръга.

 

За всички онези, на които все още им е трудно да повярват, могат да закупят билет за FINK на цена от 20лв. в мрежата на Eventim.

Линкове:

Събитието във Фейсбук -> https://www.facebook.com/events/624790890962648/

Билети -> http://www.eventim.bg/bg/bileti/fink-live-hard-believer-tour-sofia-club-380960/event.html#


Вход
?
Контакт
Регистрирай група
Обяви събитие