Албума в Google+

КОНЦЕРТ НА ХУЛИО ИГЛЕСИАС В СОФИЯ

Най-известният испаноговорящ изпълнител ще зарадва българската публика в зала „Арена Армеец“ на 26 май

На 26.05.2015 в зала Арена Армеец
16.02.2015, Loud Concerts

Харизматичният Хулио Иглесиас пристига отново в нашата страна, за да изпее най-големите си хитове, с които покори света. Концертът в зала ”Арена Армеец” на 26 май ще разчита на най-добрата техника и озвучаване, за да може публиката максимално да се наслади на изпълненията на испанския покорител на женските сърца.


Билетите за концерта на Хулио Иглесиас в София са в продажба в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, Telenor, OMV, Picadilly от 30 януари.
Ценовите категории на билетите са от 60 лева до 140 лева, в зависимост от местоположението в залата.


Датата ни е част от световната обиколка на Хулио Иглесиас, който има дати в Бразилия, Америка, Русия, след което ще мине и през по-близки европейски дестинации.


Латино поп иконата едва ли има нужда от представяне. Достатъчно е само да споменем внушителните 300 милиона продадени албума по целия свят на 14 езика и издадените над 80 албума с над 2 600 златни и платинени отличия. Именно те го нареждат, според музикалният гигант Sony Music Entertainment, в най-продаваният испаноговорящ изпълнител в историята и един от най-продаваните артисти за всички времена.
Блестящата му кариера го среща с най-известните музиканти в света и пее на една сцена с изпълнители от ранга на Франк Синатра, Пласидо Доминго, Стинг, Уили Нелсън и много други.


Характерните балади на Хулио Иглесиас, които се превръщат във вечни хитове, му носят много отличия, между които награда Грами и собствена звезда на Алеята на славата. Той е и единственият чуждестранен изпълнител с рекордни продажби в Китай, награден от тяхното Министерство на културата.
Любимец вече на няколко поколения, Хулио Иглесиас е известен и с неповторимите си концерти, на които се раздава напълно. Има зад гърба си над 5 000 изяви по целия свят пред повече от 60 милиона зрители.

Ако искате да усетите магията на живите изпълнения на Хулио Иглесиас, не забравяйте датата и мястото: 26 май, зала “Арена Армеец”!

Събитието във фейсбук -> https://www.facebook.com/events/1530981367169559/?ref=70


Вход
?
Контакт
Регистрирай група
Обяви събитие