Албума в Google+

ФЕСТИВАЛ METALHEAD MEETING 11-14 ЮНИ 2015

На 11.06.2015 в Cotroceni Open Air, Букурещ, Румъния
15.04.2015,

Ежегодният фестивал Metalhead Meeting в северната ни съседка тази година ще се проведе в рамките на 4 дни между 11 и 14 юни. Събитието ще се състои в Cotroceni Open Air в Букурещ.

Към списъка с банди, в който вече присъстват имената на Satyricon, Dark Funeral, Amorphis, Bloodbath, The Sirens, Primordial, Cruachan, Heidevolk, Triptykon, Lacrimas Profundere, Cargo, Bucovina, Centinex, Dew Scented, Negura Bunget, Demonical, KISS Forever, Antimatter, Winterhorde, Arcanorum Astrum, Wind Rose, Kistvaen, Bloodway, Shifting Sands, L.O.S.T. и AURA, се добави и това на финските фолк/батъл метъли TURISAS. Бандата е вече с над 20-годишна история. Актуалният им студиен албум, който ще представят на шоуто си в Румъния, е „Turisas2013″.

Фестивалът предвижда участието на около 30 групи на сцената, като предстои оповестяването на още 2 хедлайнера и още 20 други групи в рамките на Metalhead Meeting 2015. Първата вечер, за която се продават и еднодневни билети, е посветена на 30-годишнината на група Cargo.

 

METALHEAD Meeting ще се проведе на Cotroceni Open Air, str. General Vasile Milea, зад AFI Palace Cotrceni на открит терен от над 4 хектара (47 000 квадратни метра)!
Цени на билетите:
Билет за General Access – 54 лв.
Билет за Golden Circle – 68 лв.


Присъстващите метъл фенове ще се имат възможност да гледат по няколко групи на ден, по 12 часа метъл всеки ден, като всеки ден ще има трима хедлайнери. Ще се организират различни дейности на терена на фестивала, ще има и къмпинг.


Организаторите на фестивала обявиха, че къмпингът за феновете от България ще е безплатен!


Сега ще е първата година, в която фестивалът ще е тридневен, така че организаторите очакват около 20,000 души. Тридневният фестивал се удължава с още 1 ден, тъй като на 11 юни, най-голямата рок група в Румъния, CARGO, отбелязва 30 години дейност в четиридневния фестивал, Metalhead Meeting 2015 и ще направи специално шоу с гостите си.


Събитието във Фейсбук -> https://www.facebook.com/events/1015667425114294/

 

Линк към билетите в сайта на eTicketsMall:
http://www.eticketsmall.com/product_info.php?products_id=350&language=bg


Вход
?
Контакт
Регистрирай група
Обяви събитие