Албума в Google+

Трима представители на родната електронна сцена ще подгряват Gernot Bronsert от Modeselektor на 24-ти януари!

На сцената на студио „Орфей“ ще се качат Infragreen с лайв сет, и ди-джеите Stefak и Stephan Panev!

На 24.01.2015 в студио "Орфей"
20.01.2015, EventEase

Gernot Bronsert каца в София на 24-ти януари директно от Тел Авив, за да зарадва българските си фенове в Студио „Орфей“, с най-новия си диджей сет с музика от Modeselektor и Moderat. В специално взето интервю за българските медии, Gernot каза, че няма търпение да посети София, която е част от турнето, на което Gernot представя селекцията си от качествена електронна музика. Заедно с него на сцената ще се качат българските електронни артисти: Infragreen, Stephan Panev и Stefak, за да представят своите най-актуални музикални проекти.

 

 

Infragreen Live /SOFIA BEATS/
https://soundcloud.com/infrabeats
facebook.com/infragreen

 

Боян Бойчев a.k.a Infragreen сериозно се занимава с разнообразни собствени и съвместни проекти от 7 години, а през последните 2 показва авторските си материали пред клубна публика. Част от лейбъла Sofia Beats, Infragereen става синоним на емблематична поредица партита, променящи облика на Софийския клубен живот.

Траковете на Infragreen са елегантна смесица от различни стилове, вариращи от соул, джаз, фънк, през хип-хоп ала J Dilla, до по-острите звуци на съвременната електронна музика.

Лайв сетът на Infragreen идва в комплект с инвазивни синт сола, подскачащ бас и космически акорди, така че се пригответе се за бийтс музика със собствена душа.

През 2013 Balkansky, наред с други български и чуждестранни продуценти се наемат да ремиксират траковете от EP- то му – „Another Fantastic Planet“, издадено за лейбъла Mahorka. Негови парчета са включено за компилацията Eat Dessert Only, издадена от лейбъла WTF IS SWAG.

 

 

Stefak / SWINE RIDDIM /
https://soundcloud.com/stefak

 

Stefak е едно от основните лица, стоящи зад поредицата Swine Riddim партита и основен заподозрян за раздвижването на tech-house музикалната култура у нас. Още през 2004-та заедно с група приятели създават сайта tech-house.info и започват да организират събитията, които по-късно прерастват в концептуалната поредица United In House.
В началото на 2006-та стартират онлайн предаване, което по-късно продължава съществуването си под формата на Menta Session подкаст.
През годините музикалните му предпочитания варират, което го прави селектор на множество разнообразни партита /като тези с Jamie Woon и Ramadanman, Redlight, Mellow Music Festival, Contemporary Art Fest и други/ и му предоставят възможност за колаборации с различни артисти и организации.

 

 

Stephan Panev /KOMPONENTI/

http://stephanpanev.com

https://www.mixcloud.com/stephanpanev/stephan-panev-dj-set-melt-afterhours-24-11-14/
https://www.facebook.com/stephanpanevmusic

 

Един от най-продуктивните български електронни артисти – ди джей, продуцент, композитор и видео артист, със собсвен лейбъл и клубна вечер, носещи името KOMPONENTI. В момента Stephan Panev работи по трети студиен албум, от който в края на 2014-та издаде сингъла “Interstate”, гарниран с впечатляваща видео анимация – https://www.youtube.com/watch?v=xNJDWrskej8.

Когато се опитваш да дефинираш звученето на Stephan, трябва да очакваш неочакваното. Стилът му се простира между техно, минимал, дъбстеп и електроника. Без граници и непрестанно с нещо ново и уникално по рода си, като почти винаги към музиката има добавени невероятни визуални концепции и видеа, изцяло изработени от самия него.

 

 

БИЛЕТИ “РАННО ПИЛЕ”: 20 лв. /Само в магазин Яко ул. Граф Игнатиев 43 / и на 0886 33 33 67

Стандартни Билети: 25 лв. – налични онлайн и в мрежата на Eventim.bg / магазини Гермонос, Пикадили, ОМВ, НДК, Офис 1 и др/

Линк: http://www.eventim.bg/bg/bileti/modeselektor-dj-set-sofia-studio-orfe-731641/performance.html

 

 

 

Следете събитието във facebook на:
https://www.facebook.com/events/476552825815948/?context=create&previousaction=create&source=49&sid_create=1489480819


Вход
?
Контакт
Регистрирай група
Обяви събитие