Албума в Google+

ONE MAN PARTY с мултиталантливия Иван Шопов на 4-ти април в София!

На 4-ти април в Студио „Орфей“ Иван Шопов ще представи 4-те си актуални музикални проекта пред българските си фенове!

На 04.04.2015 в студио "Орфей"
С участитето на COOH
31.03.2015,
Източник: EventEase

Публиката ще може да се наслади на 7-часов ексклузивен сет от Иван Шопов, Drum Kid, Balkansky и Cooh, но уловката е, че артистичните персонажи са четирима, а човекът – един! На 4-ти април в Студио „Орфей“ Иван Шопов ще разкрие всичките си творчески лица пред родната публика. Обичан от феновете както по света, така и в родината си, Иван Шопов от град Троян е диджей, продуцент и художник, който понастоящем завладява целия свят с иновативните си музикални и арт проекти.


Началото на уникалното събитие за родната електронна сцена ще бъде дадено още в 23:00 часа, когато Иван Шопов ще открие музикалното пътешествие с авторска амбиент селекция.


БALKANSKY е проектът на Иван, в който заедно с Теодосий Спасов и Иво Христов смайват всички със специфичен бленд от дълбок дъбстеп и фолклорни мотиви. Магическото звучене на кавала на световно признатия Теодосий, съчетано с отнасящите бас и електроника на Иван Шопов, поднесени с красивата визуална обвивка на Иво Христов правят БALKANSKY един от най-иновативните и успешни аудио-визуални проекти, излезли от родната сцена през последните няколко години.


Линк към официалното видео на песента Rada: https://www.youtube.com/watch?v=WgipvNiEPfg


Псевдонимът CООH, под който Шопов издава и пуска разтърсващ дръм енд бейз е първата музикална трансформация на Иван. С нея той си пробива пътя към дебрите на тъмната електронна сцена и загатва на всички, че има сериозни намерения към нея.


https://www.youtube.com/watch?v=GcdlzFb-pys&index=5&list=PLEB3B401CB290F8A0


Постепенно артистичният му път го довежда до техно музиката, която създава под името Drum Kid, където нещата стават още по-сериозни и Иван затвърждава позициите си на един от най-сериозните играчи на сцената у нас.


https://www.youtube.com/watch?v=fMXd1IrKNrE


Освен всичко това, Иван Шопов е и създател на независимия лейбъл ABCD, който издава както неговата, така и музиката на други млади и талантливи артисти. С над 70 винилови плочи и повече от 300 издадени сингли зад гърба си, той се нарежда до най-успелите български електронни музиканти, а талантът му да твори в толкова различни стилове го прави супер специфичен и любим на всички истински ценители на новаторското електронно звучене.


Събитието One Man Party в София е съвместна продукция на Иван Шопов и EventEase.


Събитието във Фейсбук -> https://www.facebook.com/events/591702927632093/


Билети Ранно Пиле на цена 10/12 лв. само в магазин „Яко“ /Ул. Граф Игнатиев 43/ или резервирай на 0886 33 33 67
Стандартни и Онлайн билети на цена 15лв. в мрежата на Eventim.bg /OMV, Picadilly, Teхномаркет и др./

 

Ivan Shopov Official Facebook Page:
www.facebook.com/abcd.ivanshopov
Cooh Official Soundcloud Channel:
www.soundcloud.com/cooh
ABCD Label Official Website:
www.abcd.ivanshopov.com
Ivan Shopov Official Website:
www.ivanshopov.com


Вход
?
Контакт
Регистрирай група
Обяви събитие