ЧЕРЕН ПЕТЪК 13ти с Черно Фередже и Пластик Бо @ Underground gallery/studio

Начало 13.03.2015, 19:00
Край 13.03.2015, 23:30
Място Underground gallery/studio
Адрес София, Сточна гара, ул. Владайска река 4, ет. 4
Вход 5.00 лв.
Събитието във Facebook
ЧЕРЕН ПЕТЪК 13ти с Черно Фередже и Пластик Бо @ Underground gallery/studio

Петък 13, тази година, по изключение, три пъти ще го имаме. Понеже сме суеверни, ама на обратно, вместо да си останем по домовете, ви каним на едно привечерно соаре с едни други тройки.
Кой не знае Черно Фередже, кой не е слушал за тях. Те и сами се определят като смесица между рок и песни за маса, три пъти по-силна от обичайните жанрове. Кому е нужен "пост-прогресив грайндкор пънк", като си имаме "Ой Ламьо". По този повод да кажем - "Ракийчице" няма да е само пожелание, притежаваме литри и ще ви ги предоставим.
Другите трима пък са на пръв поглед двама, които са един, и още един до тях, и те са общо едно цяло от трима. Сложно ли го обяснихме? Не е случайно - освен "ельоминадския" триъгълник и неговите тайни, Plastic Bo са трима от Асеновград - иначе казано, сложни натури, с дълбока философия и грижовни сърца. Личи си от любовни шлагери като "Старата пловдивска автогара", Шахта" или пък "Ставри" (който гледа динозаври).
Мястото е галерия/студио Underground в прясно изпечената CultureLab, отваряме врати точно в 19:00. Цели трима човека ще бдят за спазването на графика, така че не ви препоръчваме да закъснявате с три часа, иначе петък 13 ще ви се стори наистина фатален. Ужасен. Непоносим. Да обобщим:
Ако пропуснете този концерт, за вас ще бъде ЧЕРЕН ПЕТЪК.


Вход
?
Контакт
Регистрирай група
Обяви събитие