Албума в Google+

МЕГА КОНЦЕРТ 35 години СИГНАЛ * Our Love *

Начало 27.11.2013, 20:00
Край 27.06.2013, 22:30
Място Арена Армеец
Адрес София, бул. Асен Йорданов 1
Вход 35.00 лв.
МЕГА КОНЦЕРТ 35 години СИГНАЛ * Our Love *

Легендарната група Сигнал ще отбележи 35 години на българската рок сцена с голям концерт под надслов "OUR LOVE" на 27 ноември 2013 г. в зала Арена Армеец София. Групата ще поднесе на своите фенове и зрители 100 процента рок и любов!

През своята 35 годишна история музикантите издават 13 студийни албума и изнасят хиляди концерти в страната и чужбина. Групата поставя и два невероятни рекорда не само за България - над 7 000 концерта и участия и повече от 500 000 продадени плочи.

Йордан Караджов, Александър Мариновски, Владимир Захариев и Георги Янакиев остават верни на традицията си да създават и изпълняват чист български рок и влизат със 16 отличени хита в Топ 500 на най-великите песни на България. Сигнал са любимци на повече от три поколения българи по всички краища на света.

В своя професионален път СИГНАЛ винаги са били социално ангажирани, с ясна гражданска позиция и това е причината музикантите да подкрепят силни социални каузи като "Белият бастун", "И пак тръгни", а с посланието OUR LOVE подават ръка на хората с трайни увреждания за закупуване на адаптиран транспорт с платформа за техните нужди.

Феновете на Сигнал ще имат възможност да обогатят историята на групата като издирят и предоставят на конкурсен принцип копия на архивни снимки, аудио и видео материали, картички, постери и др. от концерти на Сигнал и да спечелят награди - билети за концерта, последния диск на Йордан Караджов "Такъв е животът" с личен автограф, рекламни тениски и специалната награда - китара Фендер Стратокастер.

Националната bТV ще излъчи този изключителен рок-спектакъл в ефира си през Коледно – Новогодишните празници на 2013 г.
135 минути - 100% Бг рок !!! OUR LOVE застава и зад благотворителна кауза - част от средствата ще бъдат използвани за закупуване на адаптиран транспорт за хора с увреждания!

Цени на билетите 35 - 60 лв. Могат да бъдат закупени в мрежата на Тикетстрийм.


Вход
?
Контакт
Регистрирай група
Обяви събитие