SEVI

Начало 05.11.2011, 21:30
Край 05.11.2011, 23:30
Място Swinging Hall
Адрес София, бул. Драган Цанков
Жанр rock, melody rock, alternative
Вход 5.00 лв.
SEVI

www.sevi-sevi.com

Група “SEVI” е създадена през Януари 2010г. от Sevi (певица и композитор) и Рали Велинов (композитор и бас китара), като едно прекрасно допълнение към кариерата на SEVI.

Членове на групата са още трима талантливи музиканти:
Таня Апостолова - клавир
Иван Ангелов - китара
Валентин Николов - ударни.

Нестандартния софт - рок стил на групата бързо печели интереса на публиката и медиите и още същата година SEVI участват в много радио и телевизионни предавания. Телевизия Скат в предаването „Карай да върви - това е блус”,Българско Национално Радио в предаването „Пулсиращи ноти”, радио Z-Rock - "Гараж", радио ORV, радио Пловдив и други.

Авторската музика на групата е добавена към „Златен фонд на БНР”. Фондът има статут на национален
звуков архив и е член на Международната асоциация на звуковите и аудиовизуални архиви “IASA”.
Някои от авторските песни на група SEVI са излъчени по европейски и американски радиостанции като:
IMradio USA, Radio 105.net Italy, Radio Sofia,RockSimphony Radio,Womens Radio USA, ManyMore Radio UK, WSF radio USA и др.

На 24.06.2011 излизат първият официален сингъл и видео на грпа SEVI - Can't Stand The Pain. Видеото към песента е първото по рода си представено и на кино у нас ."Can't Stand The Pain" спечелва на SEVI и титлата "Група на седмицата" по "RockSimphony Radio" - Перу.На 03.08.2011 групата печели специална награда на Международния Фестивал - Белозем 2011. В момента SEVI работят по записите на вотри сингъл и албум,които се очаква да излязат до края на годината!


Вход
?
Контакт
Регистрирай група
Обяви събитие