Митко Таралежков

Бургас
Митко Таралежков
 Айляк ФЕСТ / I Like Fest 29-30 Август @Младежки Хълм ПЛОВДИВ
Айляк ФЕСТ / I Like Fest 29-30 Август @Младежки Хълм ПЛОВДИВ
ФЕСТИВАЛЪТ НА АЙЛЯКА.

“Айляк Фест” в Пловдив за четвърта година

Събитието в facebook - https://www.facebook.com/events/1453705164884345/?fref=ts

В последните петък и събота на август Пловдив ще приветства за четвърта година "Айляк Фест" (I Like Fest). Датата е 29-30 август, а мястото е "Младежки хълм” - под открито тепе. Събитието ще се проведе от 14:00 до 02:00 всеки ден, а музикалната програма е организирана тематично в две части - “етно айляк” и “клубен айляк”.

 

Хедлайнер на първата вечер са излъчените като победители от сръбският фестивал в ГУЧА - "Кристиан Азирович Оркестър". Музикантите, завоювали първото място на ГУЧА 2013 , пътуват до Пловдив специално, за да пренесат духа на ГУЧА сред града на тепетата. Участие ще вземе и популярната акустична формация ОРАТНИЦА, а вечерта ще бъде озвучена и от проекта на Иван Шопов – Balkansky DJ set, който изследва срещата на електронния авангард с етно звуците от Балканските страни. Участие в първият ден ще вземат още Митко Таралежков + BGGZ Rubbit & Невен.


Водещото име във втората вечер е нашумялата родна хардрок банда Smallman, която ще представи аудио-визуално шоу. Тук се включват и рокерите Plastic Bo и група Габана. В този ден ще се изяви на сцена и родния реге-дъб експериментатор с артистичен псевдоним Sofia Dub Club. Вечерта ще бъде завършена с двучасов дръм енд бейс сет от дойена на родната дръм енд бейс сцена - Targy от Hard Music and Sounds United.

 

Освен музикалната програма айляк фестът включва още игри, работилници, пазар с ръчно изработени бижута и тематични изложби.

Билети за фестивала можете да закупите от мрежата на Евентим на цени от 10-12-15лв на предварителна продажба, и 15-20лв в дните на събитието.

Вход
?
Контакт
Регистрирай група
Обяви събитие